måndag 1 november 2010

follow through, make your dreams come true .

Märker att jag är relativt dålig på att skriva här. Lite för att jag har mycket att göra, lite för att varenda inlägg i stort sett skulle handla om att allt går bra & att jag har det väldigt fint. För det har jag, och det gör det .
Jag har fixat en "om mig" sida & en "säsongen 2011" sida, och tanken är väl att det skall komma upp en flik som heter "träningsvideor" också. Poängen med den är att vi skall ta och filma lite från träningspass och lägga ut en video varje månad, så ni får se vad jag håller på med.
De som redan har kollat in "om mig"-fliken har väl också sett att det blir Trondheim till våren. Mitt musikhjärta ville till Oslo och min sport ville mer norrut.
Och ja, när det kom till kritan var valet ganska enkelt. Musiken kommer alltid finnas, Oslo kommer alltid finnas. Den här chansen kommer inte alltid finnas.
Æ glede mæ :-)


efter avklarat gympass igår .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.