onsdag 23 februari 2011

fantastiska Eva Birath

Vill tipsa alla om den fantastiska, vackra Eva Birath.
Eva är bodybuilder & konstnär. Har läst hennes blogg ganska länge och har verkligen bara fått en väldig massa positiva intryck av henne. Sättet hon skriver på, hon är så härlig & hon vågar vara personlig. Hon skriver om allt från sin konst till tips på bra mat/träning till personliga och tänkvärda saker. Önskar Eva all världens lycka & hoppas att hon aldrig slutar skriva & måla.
Ni hittar Evas blogg här & hemsidan med hennes konst här.


1 kommentar:

  1. Hej:) jag kollade upp det på gymmet jag tränar på, genom att stå på en såg som skickade igenom elektroniska signaler i kroppen. Men det finns även så kallade tanitavågar, gym och kost rådgivare brukar ha de och ibland finns det även i hälsokost butiker. Vi fick göra det en gång på gymnasiet i en hälsokost butik i Jönköping, då fick man ut ett kvitto om hur mycket fett och muskler man hade i varje kroppsdel och hur mycket vatten kroppen bestod av, en sådan tanita våg är mycket mer detaljerad än de jag gjorde nu på gymmet. Men jag tro det borde finnas något likanade där hemma :) Allt bra annars? Kram

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.