onsdag 2 februari 2011

. my winterstorm


Nu är jag hemkommen från dagens kvällspass samt ungdomsträningen.
Jag måste bara få pusha lite mer för hur fantastiska de här tjejerna jag tränar är. De är så himla glada & positiva precis hela tiden. När jag förklarar en ny övning lyssnar de som om deras liv hängde på det & när jag kör någon sånhär idiotövning som att de skall staka uppför en backe är deras spontana svar alltid ett glädjetjut över att vi skall avsluta med något jobbigt. Det är helt galet. Och det gör det så mycket roligare för mig som tränare också. Man känner sig manad & inspirerad att hitta på nya övningar eftersom de tycker det är så roligt : )

Nu går jag in i tävlingsvila inför Rallarloppet på Söndag : )
Skulle egentligen tränat ett morgonpass i morgon men har känningar i halsen & vill inte riskera någonting. Det är väldigt viktigt att alltid lyssna på kroppen, vilken träningsnivå man än ligger på. Och eftersom just halsen är ett sånt stort & återkommande problemområde (särskillt inom skidåkningen) är jag väldigt försiktig när det kommer till sånt där.
Men under ex. förkylningar & huvudvärk tränar jag alltid på som vanligt ändå. Jag tycker snarare att såna krämpor försvinner när man tränar istället för att förvärras.

I övrigt tror jag det blir intressant på Söndag. Kroppen känns ganska utpumpad nu efter 8 intensiva timmar träning på två dagar men om musklerna bara får vila nu tror jag det kan bli riktigt bra. Det ser ut att bli klisterföre så vi får se lite hur vi gör med vallningen. Jag är ju egentligen inte så mycket för det här med fäste utan tycker mer om att gå på armarna i uppförsbackar. Och eftersom Rallarloppet består av 85% stakning är det kanske bud på att inte direkt våldta skidorna med klistertuben.
Vi får se : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.