fredag 1 april 2011

24. Favoritidrottare

Generellt tycker jag om glada idrottare. Som skrattar lika mycket när det går dåligt som när det går bra. Och människor som vågar sticka ut hakan. Inte nödvändigtvis kaxiga, men lite det här att man inser att man inte behöver vara så himla mellanmjölk hela tiden. När idrottare blir tillfrågade om vad de har för mål i ett visst lopp eller en viss tävling och svarar "Jag skall försöka göra mitt bästa" känner jag bara njsdhawieurhqwefjidkhsdkfjhsdhewhr928uwe3rhjk .

Jag har galet många idrottare jag tycker väldigt mycket om, så får nästan vara lite tråkig och bara räkna upp mina favoriter inom min egen sport. Vet inte hur många tecken blogspot tillåter i ett inlägg men skulle jag räkna upp alla mina favoriter har jag en känsla av att jag skulle få reda på det ; ) 
Skidfavvisarna är alltså: Oskar Svärd, Thomas Alsgaard, Susanne Nyström, Seraina Boner,  Björn Ferry, Björn Daehlie, Therese Johaug, Petter Northug, Petra Majdic, Anna Haag & Emil Jönsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.