fredag 1 april 2011

Team XCS Power

I Måndags hade jag & pappa ett möte tillsammans med Ulf och Pontus Petersson. Ulf som varit 22a i Vasaloppet som bäst, kört en del världscupstävlingar & varit med i Sveriges rullskidlandslag och pappa med sina 20 Vasalopp  och 19 Vasaloppsmedaljer kring nacken. Vi har bestämt oss för att gå ihop & starta Team XCS Power tillsammans. Jag & Pontus kommer jaga sponsorer, åka på tävlingar och träningsläger tillsammans. Vi har ungefär samma mål och både jag & Pontus är beredda att lägga ner de närmsta 10-20 åren på längdåkningen. Vårt främsta mål blir långdistans, alltså mellan 40 & 90 km. 


I April kommer vi åka iväg till en långloppsåkare i Sverige/världseliten  för att få hjälp att lägga upp träningsprogram. Mer information om det här, om hur man går till väga om man vill sponsra, hemsida osv kommer komma upp senare när allt är helt bestämt. Har ni frågor om just teamet eller sponsring kan ni, som vanligt om ni har frågor om någonting, kontakta mig på majkenjh@gmail.com .


Kan 50 år av Vasaloppserfarenheter resultera i vinst ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.