tisdag 13 december 2011

" Take a chance cause you might grow "

I morgon bitti går lasset mot världens bästa land.
Det är en himla tur att vi har en buss att tillgå kan jag säga för inte fasiken finns det en chans att kylboxar, 6 par skidor, stavar i all oändlighet (ok, 7 par..) + all klädpackning för två en vecka framöver hade fått plats i den lilla Hondan. Skeikampen väntar. Snön väntar. Och jag vet att jag aldrig kommer vilja åka därifrån när jag väl kommit dit. Jag har med mig det norska mobila bredbandet (här är vi väl förberedda på allt!) under veckan jag är borta så räkna med bildbomber, videor och text i massor.

hejsan. det här kan jag leva med.
(den där Craft-huvan kommer komma väl till pass nu)

för er som har undrat var i Norge Skeikampen ligger.


Har även letat fram lite bilder från den senaste resan till Skeikampen.


Lillasyster & lillebror.

utsikt från spåren

det var Madshus som gällde redan då!
Nu fortsätter packning, matlagning & skidprepp för redan! Puh.

1 kommentar:

  1. Åååååååå, vilka underbara vinterbilder. Får flashbacks från OS 1994. Här är det som vanligt ösregn och halv storm (minst). Skidkramar till er båda!

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.