söndag 11 december 2011

Uppehåll som lägeruppladdning?

Nog för att man skall vila inför läger, men efter att ha spenderat 4 dagar i sängen börjar jag bli rimligt trött på det. Det ett par dagar efter hemkomsten från tunneln som halsen blev irriterad, och mycket kan jag träna med men aldrig halsont. Så då blev jag satt i karantän från livet som jag vill ha det. Ingen träning. Vad göra? Tja, efter att ha städat lägenheten ett par gånget, kört oräkneliga tvättmaskiner, bakat allt som kan bakas i jul-väg, tvättat rullskidorna, gjort julkort, lagt en halv dag på att försöka installera wordpress (5min installation my ass), rengjort ugnen (?!) och så vidare i all dess oändlighet så kan man lugnt säga att fantasin började tryta.

Men så i morse kände jag verkligen att det var enormt mycket bättre så i morgon blir det en mjukstart med träningen för att känna på hur kroppen svarar mot högre puls. Och känns det inte bra är det troligast att jag vilar fram tills Onsdag, då jag och Tomas åker upp till Norge för ett lite längre läger! Vi skall till underbara, vackra Skeikampen i Oppdal :-) Skeikampen ligger ca 4 mil norr om Lillehammer och har både länd och utförsåkning! Efter en titt på deras hemsida som visade 40 cm snö & -7 i snitt de senaste dagarna är snö-letaren inom mig lugnad. Men det betyder ju inte att det inte får trilla ner lite här hemma också ;-) (för att svara på en fråga jag fått i det sista: Ja, jag pratar norska flytande. Och skriver. Precis lika bra som svenska. Mamma är norsk & jag har alltid pratat norska med henne och svenska med pappa)

På tal om snöbrist så har jag i det sista på allvar funderat på att "göra en Oskar", alltså bo sydligare på sommaren men flytta någonstans norrut på vintern. I alla fall ha alternativet när vintrarna blir såhär dåliga i Småland. Jag skall sätta mig ner snart för en liten livsplanering, jag har spanat på en utbildning i ett års tid och det känns som om det börjar bli dags att göra nått åt den saken nu...

Bild från Skeikampens hemsida. De preppar spåren varje kväll! Såhär såg det ut varje dag sist jag var där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.