fredag 13 januari 2012

Frågestund ● .

På det senaste har läsarantalet ökat här ganska kraftigt (ni är nu i snitt 150 stycken som klickar er in här varje dag!) och jag tänkte köra en liten frågestund. Så fråga på nu! Undrar ni något om kost, träning i allmänhet, min träning, mina lopp den här säsongen, hur jag lever, jobbar, vad jag har i mitt badrumsskåp, favoritpass, hatpass ?  - kör på bara . :-)

min lampa. because I can.

8 kommentarer:

 1. Vem skulle man kunna jämföra dig med? Någon i din egen ålder?

  SvaraRadera
 2. Hur ser du ut till vardags? Ofta ser man bilder på dig på träning eller som nedan från bröllopet i England, men hur ser du ut allt som oftast? :-)

  SvaraRadera
 3. Man ska väl inte blåsa i sig egen trumpet... Men jag lade in dig i min feed, hoppas att några "mina" besökare hittat hit. Ingen fråga direkt men det skulle vara roligt med mer träningsvideos.

  SvaraRadera
 4. Jag vill veta allt det där som du gav förslag på! ;) Men mest är jag nyfiken på hur mycket du tränar, vad och hur mycket du äter och vad du gör när du inte tränar! :)

  SvaraRadera
 5. Hur länge har du och Tomas varit tillsammans?

  SvaraRadera
 6. jag undrar hur man får disiplin på sig själv när det gäller träning? Något bra tips som fungerar även för den lata ?

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också träningsvideos :)
  Och är nyfiken på ditt kostupplägg, fast du redan svarat mig på det en gång. Men kost är intressant.
  Och vad brukar du göra för styrkeövningar på gymmet?

  SvaraRadera
 8. Morgan Vetlanda15 januari 2012 21:47

  Har följt både dig och Tomas innan ni blev tillsammans. Hur axlar ni att ni båda är elitidrottare (jag ser dig som elitidrottare i alla fall!) i så olika sporter? Han kan väl inte vara hemma knappt någonting mellan Maj och Oktober och du är väl alltid ute i spåren såväl vintertid som sommartid?
  Vore intressant att kanske också låta Tomas gästblogga någon gång? Något i stil med det Lady Dahmer har låtit sin man göra vore skojj.
  Mvh
  Morgan

  SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.