fredag 3 februari 2012

Kalla träningspass & en gammal bild ●

Nu är det kallt. Riktigt kallt.
I morse gav jag mig ut i -16. Med tre underställ, dubbla sockar och diverse huvudbonader såg jag väl mer ut som en terrorist än en skidåkare. Det är fortfarande riktigt fina spår på AIF, och att det är så nära lägenheten gör ju inget precis. Men i helgen kommer vi lägga ut konstsnö på elljuspåret och däremed få en kuperad bana, vilket skall bli kul! Hur roligt det än är med stakning så blir det lite mycket med över 30 stakmil på två veckor...

soluppgång på AIF.

världens bästa skidmärke.

efter ett tag gick det upp till -10 och vips kunde man ta av sig alla buffar och huvor och bli skidåkare igen. : )


Igår gick jag också igenom bilder från 2008-2010 från en extern hårddisk. Många fina bilder från handbollsläger, sommarkvällar och annat roligt hittade jag :-)
Jag hittade också en bra bild som visar hur mycket mindre jag blivit sen skidåkningen och träningen tog över all min fritid.

Här vägde jag väl kring 75kg, tror det är taget i mitten på 2009, några månader efter att jag åkte mitt första Vasalopp på 08:04.

Här är jag i morse. Betydligt lättare, och betydligt snabbare i spåret :-)

1 kommentar:

  1. Wow, vilken skillad! Vad var det som fick dig att bestämma dig att satsa på just skidor?

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.