torsdag 2 februari 2012

Kläder, bil & AD Plast .

Teamet kan nu stolt presentera ännu ett sammarbete! Denna gång med Anderstorpsföretaget AD Plast :-) AD Plast är ett modernt och högeffektivt serviceföretag inom plastbranschen med ca 40 anställda. 2010 omsatte man över 110 miljoner kronor och det känns fantastiskt att denna plastjätte har valt att ingå ett sammarbete med ett team som ligger liite under den budgeten, om man säger så :-)
Ad Plast utgör tillsammans med Freemax.se och Toxic Interacive nu våra huvudsponsorer inför 2012!


Det känns lite som ett under att jag har fått till vettig träning den här veckan. Det är enormt tidksävande arbete det här med sponsorer, men lika tidskrävande som roligt.
Det jag har jobbat med är placering av sponsorer på bil/träningskläder/tävlingskläder samt lite vardagskläder som skall tryckas upp för möten. Det hela började lite trevligt med att jag fick ladda ner en 30 sidor lång PDF-fil och läsa igenom alla tänkbara regler kring reklamplacering på tävlingsdräkter. Det finns bestämmelser angående precis allt! Mått från klubb-loggan, antal sponsorer på mössa/pannband, antal yta med reklam på dräkt och så vidare i  all oändlighet.

De senaste två dagarna har jag således också spenderat en del tid ute hos Mats och Daniel på Freemax, något som har varit supertrevligt. De är verkligen fantastiskt duktiga där ute och har stenkoll på precis allt när det kommer till reklam och profilering.
I morgon går bilen samt tävlingsdräkterna i tryck!

Mats, massa papper & EPS-filer.

Den nya dräkten! Nu blire pinsamt att åka sakta!

Freemax :-)

Freemax har annammat Gevalias motto "När du får oväntat besök" och tar det säkra före det osäkra ifall den störste skulle ha vägarna förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.