lördag 18 februari 2012

" Now what ? We're taking control . We get what we want . We do what you don't . "

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Hur skönt det har varit? Väldigt skönt. Hur mycket jag har gjort på de här dagarna? Inte mycket.

Den senaste tiden har jag inte varit sådär jättepigg. Trodde ett tag jag hade fått TWAR, eller något annat lika trevligt, men sen kom jag på att det kanske bara var nojerier. Med tanke på att alla andra (fem stycken) skidåkare fick det så var jag säker på att jag också fått det och att det var därför jag mådde som stryk.

Några fruktorgier senare, snudd på 12 timmars sömn varje natt flera dagar i sträck, lite järntabletter, mycket ultraljudsmassage, mycket kärlek från Tomas & lite lakrits senare så mådde jag faktiskt bättre och firade detta genom att sätta rekord i chins & pull-ups på Friskis i Vetlanda igår, och det efter intervallerna på SkiErgen. Herregud vad energi man får av att släppa upp på träningen.

I morgon skall jag köra massa varv i Åkulla. Överväger att köra ovallat men får se om jag blir rädd och fegar ur när jag kommer till start.
Pappa har ringt runt till varenda människa som kan tänkas veta något om banan  för att veta hur han skall super-valla och mamma har lovat att följa med och vara varvräknare :-) Tyvärr får jag klara mig utan Tomas som är iväg på egna träningsäventyr med sin polska klubb. De är och tränar i Szklarska Poreba där världscupstävlingarna har varit den här helgen. Såg ni när Kowalczyk vann idag? Vansinnig stämning!

På tal om ingenting kan jag även tipsa alla om att Vasaloppets resultatsida har fått en liten make over. Man kan nu fylla i ex. födelseår, län, land och annat mysigt och få upp en massa rolig info (lite såklart beroende på hur man definerar vad som är roligt....).
Efter många klick räknade jag tex ut att jag var 6e bästa dam under 23 som åkte förra året.

Här kommer lite blandat av vad som har hänt i det sista.

På grund av bilbrist har det blivit mycket Krösatåg på sitonde. I Reftele är det back to basics där man måste vända en skylt mot föraren om man vill att tåget skall stanna på stationen.

skylten.

På den här orange'a lådan har jag fått berättat för mig att pappas kompisgäng brukar "fika" när de åker på Formel 1-resor. Jag antar att fika = jägermeister eller liknande.

Den 15e Febrari fick jag en ny kompis av Tomas, detta helt oberoende av att det var alla hjärtans dag dagen innan.

För att mitt och Tomas förhållande skall vara förevigt bakade jag hjärtformade brownies och tomatpaj, även detta den 15e Februari och helt oberoende av att det var alla hjärtans dag dagen innan. 

Dålig bild, god brownie.

Den här brukar jag värma upp till. Det tänker jag göra i morgon också.


Nu hinner jag inte sitta här mer för nu kommer pappa och hämtar mina rillningsgrejjer. Kram på er så hörs vi i morgon efter loppet, om jag inte är för trött i armarna för att skriva efter stakfesten ;-)

1 kommentar:

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.