fredag 10 februari 2012

Nya inläggstyper på G.

Efter lite mailkorresponsans med olika typer av läsare har jag förstått att det många vill läsa mer av är:
- Hur man skall klä sig för olika pass.
- Mer ingående och detaljerade beskrivning av mina pass.
- Mer om kost.
Och till den sista, som jag inte riktigt vet hur jag skall få till att skriva om;
- Vallning. (på träningar slänger jag bara på bra med fäste om jag kör riktigt kuperade banor, kör jag lättåkta banor kör jag ofta ovallat. Mest för att jag är lat och tycker det är bekvämt att bara kunna klä på sig och sticka iväg till träning utan att behöva valla och ha sig.)

Men de andra kategorierna borde jag få till!
Planen är att skriva mer ingående om minst ett pass i veckan, & försöka få till lite fler videor från olika träningspass. Samt också lägga upp ett recept i veckan. Redan ikväll skall jag försöka få till ett inlägg om kläder som ni brudar nog kommer ha nytta av..

I eftermiddag står klubbträning med AOK på schemat och det är Geir-Inge som håller i passet vilket antagligen betyder att det blir hinderbaneintervaller eller cirkelträning. Riktigt skönt att ha ett pass i veckan där man inte behöver planera något till utan bara klä på sig och dyka upp och sen har någon som bossar runt med en i 1,5 timme. :-)

Sist vi körde hinderbaneintervaller gjorde det rätt på vaderna efter ett tag.
När jag kom hem såg jag varför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.