tisdag 14 februari 2012

Seedningstabeller för Vasaloppet & sista loppet i södra Sverige kommande helg .

För alla er som undrar om seedningstabeller inför Vasaloppet så hittar ni dem här. La märke till att många googlar det just nu och tänkte hjälpa er med en liten länk.

På Söndag kör jag mitt sista lopp i södra Sverige. Det blir Åkulla Ski Maraton. 15 varv på en 2,8km. Det kommer gå fint så länge de gör en bana där man kan köra om. Förhoppningsvis tre spår, men så fint lär det nog inte bli. Sen är det bara TjejVasa, Vasa, Birken & Norefjell kvar av säsongen. Det kommer gå fort. Det känns inte kul.

Däremot fick jag hem korallfärgade, korta löparshorts från Casall idag. Då längtade jag lite efter sommarlöpning, men bara lite.

Fick också en t-shirt från Craft i så många färger att jag nästan börjar misstänka LSD-bruk på Crafts designavdelning. Skitsnygg var den, hur som helst. Det är som Lina Korsgren säger: Skidor är mode.

I morgon skall jag skate'a på sjön och lyssna på radio-podcaster om kroppen tillåter. Livet är fint.

1 kommentar:

  1. Kul att du ska köra Åkulla! Får nog tyvärr grusa dina förhoppningar, för det blir bara två spår. Å andra sidan är det ur spår som gäller i vänsterspåret om folk lägger sig där och sölar. :) Och det är enkelt att köra om i princip överallt. Ses på söndag!

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.