torsdag 9 februari 2012

Ulricehamnsloppet på Söndag .

Nu har jag ändrat lite under flikarna här uppe i menyn,
uppdaterad info om mig, där jag även funderar på att lägga ut en lite längre och mer detaljerad berättelse om träning under min uppväxt osv.
Det har tillkommit en helt ny flik, "Sammarbetet med Oskar Svärd", samt att fliken som tidigare bara Resultat har fått ett tillägg. Där ligger nu alla mina lopp för den här säsongen uppe och det är tänkt att jag skall lägga upp vårens och sommarens lopp allteftersom de planeras in.

På Söndag går Ulricehamnsloppet av stapeln och det ser ut att bli en sjuhelsikes folkfest vid Lassalyckan! 1100 anmälningar och många duktiga åkare ställer till start, speciellt på herrsidan. Damsidan har jag sämre koll på, då det bara var 4 anmälda i D21 klassen innan efteranmälan började, och en av de 4 var jag själv. De andra tre var inga namn jag kände igen. Hade varit roligt om några som körde förra året hade kommit till start så man kan mäta sig lite hur man ligger till i jämförelse med andra, utveckling från förra året och sådär.
Ulricehamnsloppet var bland mina värsta lopp förra året, sett till hur jag mådde efterråt. Ulric hade sagt på förhand att det var lite springbackar här och där men jag tyckte fan inte det gick annat än uppför. Aldrig planade det ut och dåligt mådde jag redan efter några kilometer efter att ha stält mig tokfel i elitledet och blivit stressad av den enda herrelitåkaren efter den andra.

Det skall i alla fall bli grymt roligt att köra i Ulricehamn på Söndag! Taktiken får väl bli "fullt ös, medvetslös", precis som förra helgen. Det gick ju rätt okej då i alla fall... :-)

Det här är Nicke på jobbet. Han tycker om handskar. Ibland är det svårt att få tillbaka dem, det var det i morse.

Börjar bli bortskämd med såna här vyer på morgnarna.

Nu kan ni åka på vårt fina 1,1km spår uppe vid Gläntan.

5 kommentarer:

 1. vad har du för bra jobb som kan träna 2pass om dagen?

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar på SportAtlas, ett företag som sysslar med säkerhetsutrustning för speedway, cykel samt lampor och rullskidor. Jag gör lite allt möjligt. Lagerjobb, montering, ansvarar för hemsida, packar varor, ansvarar för annonser och alla olika typer av media som vi använder oss av vid mässor osv.
  Det är ett helt vanligt jobb med den enda skillnaden att de hjälper mig i den mån att jag får börja jobba 09 istället för 08 för att kunna träna längre pass på morgonen.

  Sen går jag upp vid 05,30 och börjar träna strax efter 06.
  Kommer hem 16,45 och drar på träning vid 17,15 igen.
  Så det är så det fungerar att jag kan träna två pass... Skriv gärna namn, blir roligare att svara om man vet vem man svarar.

  SvaraRadera
 3. Vill också påpeka att jag 2010-2011 började jobba 08, men då också hann träna två pass genom att gå upp 05... Men för att jag skulle slippa stressa så oerhört på morgnarna så la vi in det i min sponsring från Atlas att jag får komma en timme senare.

  SvaraRadera
 4. Jaha trevligt. Bra jobb som låter dig jobba mindre(alltid lika roligt när jobbet vill satsa på en), får hoppas mitt jobb gör lika dant med mig så man oxå kan träna 2pass om dagen. Trevlig blogg förresten,

  SvaraRadera
 5. Ja det är kanon! Sen gör vi så att på vilodagar kommer jag till jobbet tidigare och går senare, för att jobba in lite.. så det är en fin deal! Utan det stödet hade det varit bra mycket klurigare att få ihop allt :-) Lycka till på Söndag!

  SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.