onsdag 7 mars 2012

Äntligen hemma! & sjuk - såklart .

Efter 11 fantastiska dagar i Mora har jag nu landat i Anderstorp igen.
Och, precis som jag väntade mig, blivit supersjuk. Är helt hundra på att det beror på att det tog så lång tid (långt över 2 timmar) innan jag fick mina grejjer efter målgång i Vasaloppet, på grund av att de inte fått dit våra saker från starten. Nästa gång skall jag gömma lägenhetsnyckeln utomhus så jag kan skita i överdragskläderna och dra direkt hem efter målgång.

Att vara sjuk såhär nära Birken känns absolut inte bra. Som det är nu har jag svårt för att äta och får bara i mig frukt. Vätska är däremot inga problem så jag försöker dricka mycket te med socker och varm choklad med grädde och på så sätt få i mig mycket kalorier därifrån. Har alltid haft svårt att äta när jag är riktigt sjuk, sist gick jag ner till 52kg och då var jag ändå bara sjuk i snudd på en vecka. Skulle något liknande hända nu, att jag ramlar ner 6kg huxflux så vet jag inte hur man skall göra med Birkebeinerennet.
Det är väl antagligen ingen fara, jag hinner säkert bli frisk tills slutet på veckan, men nervös blir man ändå.

Men hur det än är med sjukdom är det fantastiskt skönt att vara hemma :-) Efter att ha bott i en superliten 2a i 11 dagar uppskattar jag mina 120 kvadratmeter som aldrig förr!

Har fått fina grattis-blommor från Marja, Nicke  & Håkan :-)

och från Farmor & Ruth :-)


det blir mycket passionsfrukt nu.

grädde med choklad. mer nödvändigt än gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.