fredag 23 mars 2012

Norefjellsrennet ställs in pga extremvärme .

Frisk eller inte, det blir inget Norefjellsrenn om en vecka.
På grund av extremväder där det är 15 grader varmt på dagen och aldrig går under nollan på natten har snön försvunnit och arrangörerna tvingats ställa in loppet. Pressmeddelandet från N-3 kan läsas här.

Tävlingen kommer flyttas till Vålådalen, men jag kommer troligtvis inte att åka dit.
Så vips var säsongen slut....

Och nu då ?

2 kommentarer:

 1. Hej! Ja på tal om att säsongen är slut, hur brukar du göra nu? Brukar du ta någon/några veckors vilande från skidåkningen och bara hålla kroppen igång, eller kör du igång med uppbyggnad med en gång? :) inspirerande att läsa dina tankar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna! :-)
   Från och med i år var planen att efter 31a Mars ta 4-5 veckor med lite mindre träning, ett par långpass i veckan och något styrkepass för att bara hålla igång. Sen köra igång igen för fullt under första veckan i Maj.
   Nu har jag varit sjuk ända sen Vasaloppet och varit helt utan träning de senaste 3 veckorna, så nu blir det ju lite annorlunda. Jag kommer nog inte dra igång för fullt förrän 1a Maj ändå, men det blir nog lite mer strukturerad träning än vad det hade blivit om jag hade haft "semester".

   Planen är att lägga mycket tid på löpningen under April för att bygga upp löpformen så knä, leder och ben är redo för de riktiga långpassen som drar igång i Maj :-)

   Radera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.