fredag 13 april 2012

Nu kan ni prenumerera på Team XCS Powers nyhetsbrev!

Inför sommaren kommer teamet börja med en väldigt rolig grejj, för att sponsorer och generellt intresserade snabbt och lätt skall få information om hur det går för oss kommer vi börja med nyhetsbrev.
I nyhetsbreven samlas tävlingsresultat och information om hur vi ligger till i vår träning inför kommande säsong. Vi kommer också ha med träningstips för er som skall träna inför kommande skidsäsong, och kanske framförallt: träna inför Vasaloppet. Åker vi iväg på träningsläger kommer man kunna läsa om det, etc.
Grundtanken är att 1-2 mail kommer skickas ut i månaden, men märker vi att det blir för lite/mycket reglerar vi det efter hand. Vi tänker i alla fall inte spamma ner er med info, så det behöver ni inte oroa er för :-)

Vill ni anmäla er till vårt nyhetsbrev kan ni fylla i er mailadress antingen i rutan här till höger, eller via länken i högerkanten på www.teamxcspower.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.