tisdag 8 maj 2012

Ny maxpuls uppnådd .

Morgonens pass blev riktigt tungt. Först på grund av att jag spenderade min vilodag i Göteborg igår vilket i sin tur ledde till att jag var tvungen att gå upp klockan 5 för att hinna med det första tåget  hem för att i sin tur hinna med morgonpasset.

Det blev löpning med stavar, stavgång uppför och lite intervaller. I sista intervallen innan jag gick hem låg jag på 218-224 i puls. Har aldrig varit över 218 innan och har hela tiden trott att det var min maxpuls.. Känns som att det snart är befogat med lite Bosön-tester för att klura ut hur det egentligen ligger till med den här syreupptagningen och maxpulsen.

I övrigt går jag runt och är stolt flickvän/sambo/blivande fru/fästmö och gud vet allt vad man kan kalla det, idag =) Anledningen är såklart detta.

1 kommentar:

  1. Vad sägs om 'hustruämne' för att citera en person vi båda känner väl ;-)
    Pussåkram

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.