fredag 8 juni 2012

Hellre 11KM i Österrike än 21KM i Göteborg .

Nu var det länge länge länge sen jag hade tid att skriva något här.
Och mycket har hänt sen sist.

Den 2a Juni skulle man ju sprungit Salomon Trail Tour i Göteborg. Man hade ju sett fram emot det ett tag. Å andra sidan skulle Tomas köra GP kval i Österrike samma dag, och man älskar ju naturen i Österrike. När man hade vridit och vänt på det ett tag kom man fram till att även om det bara skulle bli så lite som en kort löptur i Salzburg så skulle det slå allt vad Göteborg kunde erbjuda. Således föll det sig så att man åkte 18 timmar i en buss till Salzburg, som i övrigt ligger barnsligt nära Ramsau, där jag var på glaciärläger i höstas och kommer åka även den här hösten, och spenderade en fin dag som hade allt.

hello, I love you .


Försök hitta en speedwaybana med finare omgivning!

I förra veckan var jag också på helkroppskoll hos Specialistläkargruppen i Växjö. Där kollade jag blodvärden, hjärta, ögon, hörsel och lungor. Allt gick prima förrutom under hörseltestet då man sitter i ett kolsvart bås och får på sig ett par hörlurar. Sen skall man trycka på en knapp så fort man hör ett ljud. Iphonen råkade följa med in i båset och när det plingade till blev det rundgång i hela apparaturet, jag missade omkring en miljon signaler och fick således diagnosen halvdöv ;-)


Idag har jag varit på min första massage på Amadeuskliniken i Gislaved. Mest för att testa på om det ger någon effekt och för att höra vad en riktigt duktig massör hade att säga om mina muskler. Dommen blev att jag är riktigt överspänd i nacke och övre delen av överkroppen. Så tanken är nu att vi skall träffas först en gång varannan vecka och senare när problemen blir bättre en gång i månaden.  Det var riktigt trevligt faktiskt! Roger är gammal body builder och hade massa roliga historier från body builder-livet på 80-talet :-)

( uppmärksamma läsare vet väl även att det var i förrgår vi var iväg och sprang "Run for Speedway Future" i Vetlanda, men mer om detta i ett senare inlägg )

1 kommentar:

  1. Men vackert!!! Förstår ditt val. Fullt ut. :)

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.