lördag 27 oktober 2012

Viva Las Vegas!

Semester, semester, semester! =)
Nu har vi varit här i en vecka och har nästan en hel vecka kvar innan vi kommer hem lagom till min födelsedag =) Här solas det, badas, tränas och dricks alkoholfria Mojito's. Nått mer vi gör hela tiden är att gå. Herregud så vi går, var vi än ska.
Tror vi har snittat på 1,5 mil om dagen ända sen vi kom.

Vid poolområdet finns en "lazy river" som är byggd som att det går strömmar på ett håll, man behöver knappt röra sig för att flyga framåt i vattnet. Allt för att man inte skall behöva slita ut sig. Typiskt USA. Men om man går ner och simmar innan alla bakfyllesolarna har hunnit gå upp kan man simma motströms, och där kan vi snacka tungt jobb! Tänk er sista kilometern på Vansbro x25 =) Har verkligen fått mersmak för simningen i det sista, vilket kanske är tur om jag skall försöka mig på att tävla i triatlon nästa sommar.

Det blir tyvärr inte så mycket uppdaterat här borta, men vi skall försöka jobba ihop en träningsfilm med olika klipp från olika träningspass som vi har kört här nere och förhoppningsvis få upp den om ett par dagar - om Monte Carlos internetuppkoppling tillåter det =)

På Arlanda fick jag ett nytt namn.

På Bellagio hittar man den godaste frukosten i Las Vegas.


"Lazy river"

Minival som strechar.2 kommentarer:

 1. fine magen din! :)
  Du fikk iallefall rett første bokstav på koppen din hos Starbucks, jeg fikk "Allissa"?! :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen takk Else! :-)
   Haha herregud! Men du fikk hvertfall et jentenavn da ;-)

   Radera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.