onsdag 26 december 2012

God Jul från Kyrkogatan .

Vecka 28.

För första gången på väldigt många år blev julafton en träningsfri dag. Att antingen åka rullskidor, eller skidor om det finns möjlighet, har annars varit något av det bästa med julafton. Och att sen åka hem till mamma och pappa i pyjamas och titta på "Tre nötter til Askepott". Men i år hade jag tränat i tre dagar i rad före julafton, och det i kombination med all julstädning, klappinslagning och matlagning gjorde att det ändå kändes mer än okej med en vilodag.

De två senaste dagarna har i övrigt gått ganska segt träningsmässigt. Det har blivit lite över 5 timmars träning, men det har gått allt annat än smärtfritt till. Gymmet har julstängt, det är för halt för att åka rullskidor men för lite snö för längdskidor. Att på något sätt försöka motivera sig till 5 timmars stavgång i regn och slask har inte varit det lättaste. Var är alla mina minusgrader? =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.