torsdag 28 februari 2013

Färdigbakad bebis och Vasaloppsresa i morgon.

Idag går jag in i vecka 37, och bebisen räknas nu som fullburen. Det betyder i princip att vilken minut som helst, vilken dag som helst, kan det komma upp en bild här på två nyblivna föräldrar och ett nytt tillskott i familjen. Det känns både konstigt och härligt att tänka på =) Det kommer bli konstigt med en liten där hemma men skönt att graviditeten äntligen snart är över.
Igår gick jag hem lite tidigare från jobbet, fixade iordning lite hemma och inväntade Tomas och ett filmteam från SVT. Sen följde en dryg timme lång intervju där vi pratade om hur vi träffades, den kommande sommaren, Tomas mål inför säsongen som kommer och hur man får ihop familjelivet när man bor tillsammans och har valt idrotter som innebär två helt olika saker. Det var väldigt mysigt, speciellt att sitta ner och prata om hur vi träffades och hur vi ser på framtiden. Både familjemässigt och karriärmässigt.
Vad intervjun kommer leda till vet vi inte riktigt än, än så länge är den bara en del av ett pilotprogram. Men förhoppningsvis leder den till något riktigt roligt som kommer göra det här till en annorlunda och spännande sommar.

Idag är sista dagen hemma innan vi åker upp till Mora. I morgon skall vi gå runt lite på Vasaloppsmässan, köpa på oss onödigt mycket saker och spendera en del tid i Thorax Trainer-montern. Kom gärna förbi! Den som stakar in på snabbaste tiden varje dag har chansen att vinna ett par superstavar =) På Lördag skall de andra gräva ut AOK's kontroll vid Vasslan och jag skall unna mig en skidtur i vasaloppsspåret. Alltid något nu när det tyvärr dröjer ett helt år innan jag får blåsa fram obehindrat där igen =) På Söndag åker Tomas Vasaloppet och jag skall äta kringlor och bänka mig vid målet i god tid innan målgång för att få äran att se det hela live. Håller tummarna för Brink, Svärd, bröderna Aukland, J. Hansson och Kveli. Hoppas få se någon av dessa slåss om förstaplatsen! =)

2 kommentarer:

  1. Skulle ikke du gå selv?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var planen, men har slitt mye med venstrebenet nå på slutten så har ikke lyst & risikere en vår med masse rehab-trening. 3-4 mil hadde sikkert gått fint men ikke 9 =)

      Radera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.