torsdag 29 augusti 2013

Angående Chariot CX1.

Det har varit många som googlat på saker om Chariot-vagnen och hamnat här i det sista, så jag tänkte bara skriva ett litet kort inlägg om det som ni googlat på ifall det skulle komma hit andra med liknande frågot i framtiden;

Jag upplever Chariot-vagnen som helt fantastisk. Charlie sover jättegärna i den, och han sover bra. Det faktum att han kan "sitta" upp i hängmattan är guld värt, speciellt eftersom han ännu är för liten för att använda sittdelen till sin andra vagn men samtidigt är så nyfiken att han inte kan ligga i liggdelen längre.

Vi började använda hängmattan när han var runt 4 månader, men det var bara för att vi inte fick till monteringen av hängmattan förrän då. Hade vi monterat ihop den tidigare hade vi helt klart använt den mycket tidigare, säkerligen från då vi köpte den (när Charlie var 2 månader).

Vi kommer köpa den andra insatsen till vagnen när Charlie kan sätta sig upp själv, för då är hans rygg klar för den belastning det innebär att sitta själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.