söndag 29 december 2013

Nytt samarbete med Nordiska Plast!

Idag kan jag stolt presentera ett nytt superkul samarbete tillsammans med företaget Nordiska Plast, vars produktion och kontor ligger i Gislaved, Småland. Nordiska Plast  är ett familjeföretag som har utvecklat, tillverkat och marknadsfört olika plastprodukter i 60 år. Även om du kanske inte är medveten om det så har du säkerligen en produkt från Nordiska Plast hemma. Det finns nämligen inte en plastprodukt som företaget inte gjort - eller gör. Man har allt från smarta förvaringssystem för garaget till lunchlådor, pallar, tvättkorgar, och diskställ. Själv har vi bla en utdragbar källsorteringssats från företaget hemma.

Och om du nu mot förmodan inte skulle ha en produkt från företaget hemma så har du med all säkerhet haft en i handen när du varit och handlat någon gång. Nordiska Plast är nämligen en av världens ledande tillverkare av kundkorgar. Första modellen togs fram i början av 1960-talet och idag erbjuder man ett flertal modeller och tillbehör som exempelvis vagnar. 

Alla produkter från Nordiska Plast är fria från det hälsofarliga ämnet BPA och  alla produkter som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel är självklart Livsmedelsgodkända.

Förutom detta kan jag berätta att företagsledningen är ett aktivt gäng som både brukar synas i resultatlistorna till Öppet Spår och Vasaloppet :-)

Klicka här för att besöka Nordiska Plats hemsida.

Nordiska Plast tillverkar bla kundkorgar till ICA.

Smart och snygg förvaring! :-)

Utdragbar källsorteringssats från Nordiska Plast.

Smart, snygg och BPA-fri matförvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.