måndag 3 november 2014

24.

Hade en fantastiskt fin 24årsdag igår. Tack till alla som skickade hälsningar, kom med blommor, presenter, var här & firade eller på annat sätt uppvaktade mig.

Igår kom det två väldigt roliga paket på posten. Salomon & Etixx kan det här med att tajma paketutskick... :-)

Men den sötaste presenten stod Tomas för. Nu har vi 4 små tussar & tre stora belgiska jättar. Tänk att jag haft kaniner i 16år nu! Tror att många reagerat på det här med kaninerna i det sista, men det är alltså ingen ny företeelse. Jag fick Vitnos när jag fyllde 8 år och sen dess har jag alltid haft kaniner. Ibland en åt gången men se senaste åren har det alltid varit minst fyra. På samma sätt som vissa kopplar av genom att sitta & titta på tv eller läsa en bok så slappnar jag av när jag får pyssla om kaninerna.


Den här veckan händer det förresten mycket roliga grejer. Förutom att äntligen ge mig ut på Elpex-skidorna igen så skall "mitt" team presenteras och i morgon skall vi allihop åka iväg till Göteborg för fotografering. Känns fantastiskt roligt att ha hamnat i ett så bra gäng med ett professionellt upplägg. Vintern 2014/2015 kommer bli helt fantastisk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.