lördag 1 november 2014

Tredje passet efter avslutad penicillinkur.

Idag på morgonen sprang jag mitt tredje pass på tredje dagen i rad sen jag slutade med pencillinet i Torsdags. Jag har inte tränat ordentligt på länge och tar det väldigt lugnt nu i början. Kommer troligtvis inte köra något intervallpass de här första 14 dagarna utan fokusera på att ligga lågt i puls & hellre försöka komma upp i normal långpass-status. På sin höjd köra någon enstaka, kort,  pulshöjare i slutet på passen. 

Jag började i Torsdags med att powerwalka 5 minuter, springa 10 minuter & sen upprepa det tre gånger. När jag kom hem var jag trött och hade ont i lungorna. Igår sprang jag 30 minuter i sträck på flack asfalt & idag vågade jag mig på en halvtimme i lite mer kuperad skogsterräng. Det känns än så länge riktigt bra. Från att ha varit helt slut i Torsdags kändes det idag väldigt odramatiskt och bra när jag sprang.


Vi myste i soffan framför "Alla vi barn i Bullerbyn" efter passet på morgonen. Men Charlie var mer intresserad av att titta på grannens hund, Nanny.


Eftermiddagen spenderade hela familjen hemma hos Tomas bror Tobias och Emilia. Där firade vi brödernas farmor Eivor som fyller 80 år :-) väldigt roligt att träffa alla igen. Just nu ligger Charlie här hemma i soffan och är helt slut efter att ha lekt med sin äldsta kusin Leon hela eftermiddagen :-) 

Leon och Charlie har kuddkrig i Tiffanys tält.


Det blir en riltig kalashelg i Vetlanda för redan i morgon är det dags igen. Då hemma hos oss! Undrar vem det kan vara som fyller år då.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.