torsdag 18 december 2014

Etixx Ski Team

Det är inte ofta jag är sist på bollen, men den här gången är jag det med råge ;-)
För några veckor sedan blev det officiellt att jag kommer tävla för Etixx Ski Team det här året och förhoppningsvis många år framöver. Förutom jag är även Samuel Norlén, Madde Carlzon, Johan Kanto, Matthias Kuhn och Thomas Steurer med i teamet. I morgon blir även två nya teammedlemmar officiella. Vallachef är Jonas Larsson (som vallar för Piteå Elit) och teamchef är Klas Johansson. 

Det känns rent ut sagt skitkul att något som vi diskuterade lite löst tidigare i våras nu är verklighet och att vi har knutit till oss så bra och engagerade samarbetspartners. Vi har ett långsiktigt mål om att jobba oss upp mot toppen och vara bland de tre bästa lagen 2018/2019. Pressreleasen på vår nya hemsida kan ni läsa här.
Idag hade vi faktiskt ett teammöte där Johan och Samuel, en av de nya teammedlemmarna, Jonas, Anders på Etixx, jag och pappa närvarade. Vi pratade om hur vi skall lägga upp vallningen och langningen på tävlingarna som teamet skall köra, lite praktisk planering kring vinterns resor samt att vi började diskutera sommarens läger. Det var verkligen jätteroligt och de tre timmarna som vi spenderade i ett konferensrum på Stora Hotellet i Jönköping flög förbi.


Innan mötet i Jönköping var jag på Värnamo Sjukhus medicinmottagning. Jag vet inte hur många gånger jag stolt skrivit här att jag är frisk för att sedan några dagar senare skrivit att jag blivit sjuk igen. Just nu är jag inne på den tredje antibiotikakuren sedan mitten på Oktober. Jag vet inte riktigt vad det är för fel, och det vet inte läkarna heller. I måndags fick jag svar på förra veckans prover som jag tog i Växjö och de visade ingenting. INGENTING. Och även om jag inte önskar mig själv sjukdom så vill jag faktiskt att de hittar något fel på mig. Så man kan behandla det och så jag kan få bli helt frisk.

 Idag var jag hos en lungexpert och det kändes i alla fall som om det blev lite klarare. Han hade många teorier som för mig kändes rimliga. Proverna från förra veckan visade ingenting på mig men däremot visade proverna vi tog på Charlie lite smått och gott som han troligtvis fått med sig från förskolan. Det kan vara så att jag fått något av det han haft och att det gått ur kroppen men att immunförsvaret blivit nedsatt efteråt. Något sånt. Efter jul skall jag åka till Värnamo igen för en spirometri.

Det känns så jävla tråkigt att det drar ut så på tiden men samtidigt försöker jag att inte stressa. Det kommer ju ordna sig och jag har många år på mig. Den här säsongen kommer inte bli som tänkt men så fort jag blir frisk skall jag kämpa som jag gjort så många gånger innan och jag skall komma tillbaka för att åka snabbt, och ännu snabbare och bättre än tidigare! :-)

Tillsist vill jag tacka för vänliga mail, krya på dig-hälsningar på instagram och facebook som jag fått. Jag blir jätteglad över att så många visar att de bryr sig. Ett speciellt tack till mina fantastiska underbara teammedlemmar som ofta frågar hur jag mår, försöker peppa upp mig och som skickar blommor när jag känner mig lite nere. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.