lördag 28 februari 2015

Frukost framför TjejVasan

Ja nu känns det förstås väldigt tungt. Att varken åka eller vara på plats och hjälpa andra genom att langa. Utan bara sitta hemma och titta medan regnet smattrar mot rutan..

Men & andra sidan, är det något år då man skall följa det live är det väl i år när det är riktigt kul och spännande körning man bjuds på :-)

Jag glädjs också oerhört över Malins fina lopp, hon som jag sålde min startplats (nr 1009) till. Hon ligger just nu på en 61a plats :-)


3 kommentarer:

  1. Majken det är roligt att du tänker till det är skönt när det kommer fram ideer men då det är full fokus på täten i tjejvasan så måste de väl vara jämlikt att det är fokus på täten även på Vasaloppet (eller som en del säger "killvasan") oavsett man eller kvinna som leder loppet.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Magnus! Att tjejvasan har fullt fokus på täten där beror ju på att det bara finns en tävlingsklasserna där & det finns bara en tävling att ha fokus på. Då Vasaloppet har en herrtävlingsklass och en damtävlingsklass tycker jag det är rimligt att fokuset borde fördelas jämnt mellan tävlingsklasserna.

      Radera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.