torsdag 19 februari 2015

På väg mot Falun!Det är inte alla morgnar man är lika glad över att Charlie; som har en förmåga att gå från sovande till helt klarvaken på en nanosekund, klockan 05:15 glatt hoppar ur sängen, ropar "Mamma! Moo" för att signalera att nu lilla mamma är det dags att plocka fram filmen om mamma mu och kråkan. Men ibland, som när man ska iväg riktigt tidigt, är det fantastiskt att hinna umgås, mysa och prata lite med honom innan man ska iväg. 

I morse gick vi upp, bytte blöja, klädde på inför förskolan, myste framför mamma mu och lekte lite med Elsa-dockan och hans bilar innan pappa kom för att plocka upp mig. Och nu är vi på väg mot en helg i Dalarna med första stopp i Falun! Vi skall träffa Etixx, prata lite om teamets framtid & så har vi haft sån fantastisk tur att vi ska få gå och se VM-sprinten. Jag har aldrig besökt ett VM tidigare & ser fram emot det som en unge på julafton :-)


På tal om VM så har Etixx ett grymt erbjudande på deras startpaket som gäller under hela VM. Perfekt för dig som skall tävla under Vasaloppsveckan och vill bekanta dig med produkterna innan loppet :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.