lördag 25 april 2015

I Trajet är det alltid extra allt.

Idag var jag och Charlie funktionärer på trajet. Eller ja, vi var där i alla fall. Det är begränsat hur mycket man kan hjälpa till när man skall hålla koll på en 2åring. Men det var kul att kunna vara där, träffa lite gamla kompisar och för Charlies del var det perfekt - han älskar skogen och att vara ute. 

Vid vår kontroll skulle lagen föras in i ett kolsvart rum i en lada, sedan tändes ljuset och laget fick 30 sekunder på sig att memorera de 50 sakerna i rummet. Man fick därefter lämna rummet och hade då 3 minuter på sig att skriva ner så många saker som möjligt. 

När alla lag passerat kontroll 5 gick vi ner till kontroll 8 där lagen skulle få i 8 freesbees i korgar (freesbeegolf) på så få kast som möjligt och därefter så snabbt som möjligt. När jag, Samel, Johan och Marre testade fick vi i 8 freesbees på 16 kast/50 sekunder. 


Freesbeegolf på sista kontrollen. 


Kvarg-mellis på kontroll nummer 5

Vem är nöjdast över lekhörnan - Samuel eller Charlie? 


"Harrys hairy bitches" var mitt absoluta favoritlag. På ena hunden satt en skylt med "Hermiones katt". 

"Drularna" var Charlies favoritlag. De gav honom ett leksakssvärd och en i laget var utklädd till banan. Sånt går hem hos en liten som tittar på bananer i pyjamas titt som tätt.


Nöjd unge som får åka traktor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.