fredag 24 april 2015

Läger med smålands skidförbund 2015

Nu är datumen för Smålands skidförbunds lägerverksamhet för junior/seniorer bestämda! Utöver dessa datum kommer det eventuellt bli ett snöläger om det finns tillräckligt med intresse.

  • 7-12 Juli i Landsbro. I samband med lägret kommer en rullskidtävling med jaktstart köras i Nässjö. Pris: 250:-/dag för frukost, lunch och middag. Man behöver inte vara med alla dagar, även om det såklart är roligast om man är det :-)
  • 5-6 September i Skövde. Boende på First Hotell uppe på Billingen. Priset för helgen blir ca 1000:-
  • 3-4 Oktober i Gislaved. Lägret inleds med Isaberg final climb i Hestra tillika Smålands DM. Kommer även bli mycket löpning, stavgång och rullskidåkning. Boende på Carlssons  pensionat där frukost, lunch och middag ingår. Priset för helgen blir ca 900:-

    Intresseanmälan görs till erik@onlimit.se innan den 31 Maj. Ange även intresse av snöläger i ert mail till Erik.
Jag är "tyvärr" upptagen med att gifta mig när lägret i Landsbro går av stapeln. Lite tråkigt i och med att det hade varit smidigt att kunna bo hemma och vara med på lägret, men giftemål går före skidläger.. :-) Jag hoppas däremot kunna vara med i både Skövde och Gislaved.


1 kommentar:

  1. Isaberg Final Climb var en mycket trevlig tävling. Avslutning upp var lite kämpig. Hade helst dock haft ett varv till runt sjön så de blev lite längre. Kommer i år igen om den blir av.

    Micke

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.