fredag 3 april 2015

Långfredagslöpning.

När Suunto-klockan visade på 120timmars återhämtning efter Årefjällsloppet hade jag ingen tanke på att faktiskt vila så länge. Men kanske känner den mig bättre än vad jag tror för idag tränade jag lite lätt för första gången sen loppet. Jag blev av med den sista träningsvärken sen loppet igår, nu är det bara värken från skorna som jag dansade i på bygget som skall försvinna...

Passet idag blev en timmes löpning med Charlie i vagnen. Det brukar innebära ganska tunga pass (blir ju trots allt 20kg extra att putta på) som inte går så fort. Idag var Charlie pigg och ville inte sova förrän precis på slutet av passet så vi sprang och pratade om bilar, båtar, hundar, träd, katter, sjöar och annat vi såg. 

Jag skall springa ganska många lopp i Maj och Juni (bla Göteborgsvarvet) och kommer ha mitt träningsfokus på löpning  ett tag nu.


Etixx Recovery Shake på trappan i solen. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.