onsdag 8 april 2015

Löptävlingar 2015

Har satt ihop ett preliminärt löptävlingsprogram för sommaren! Är riktigt, riktigt peppad inför det här och på att utveckla mig själv som löpare i sommar. Tänk att jag som för bara något år sedan såg löpningen som ett nödvändigt ont nu tvärvänt och nästan (men bara nästan) älskar löpning lika mycket som längdskidåkning.

Om ni har tips på löplopp (både stadslopp och terräng) som ni tycker är välarrangerade och fina är ni jättevälkomna att lägga ett mail till mig eller en kommentar här i inlägget. Jag är även intresserad av samåkningskompisar till Salomon Trail Tour Sälen, och skulle även kunna tänka mig att springa Kullamannen eller Järvloppet om jag får någon/några att resa/bo med.

2 Maj - Friskishalvan 10KM - Jönköping
7 Maj - Vårruset 5KM - Jönköping
23 Maj - Göteborgsvarvet 21KM - Göteborg
29 Maj - Eksjö stadslopp 10KM - Eksjö
3e Juni - Tjejlunken 6KM - Vetlanda

3e Juli - DM 10 000m - Villstad
11e Juli - DM 5000m - Värnamo

11 Augusti - Lidingöloppet on tour 10KM - Jönköping
18 Augusti - Blodomloppet 10KM - Jönköping
~28-30 Augusti - Sävsjö stadslopp - Sävsjö

5 September - Smålandstenarloppet 7KM - Smålandstenar
12 September - Löprallarn 10KM - Bottnaryd19 September - Salomon Trail Tour Sälen - Sälen26 September - John Bauer Trail Run - Jönköping (om det inte krockar med Vetlandarullen)
18 Oktober - Göteborgsvarvets seedninglopp 10KM - Jönköping


2 kommentarer:

  1. AnnaMattsson8 april 2015 12:36

    Välkommen till Lammhult och Möbelriket Trailrun 6 juni. Läs mer på www.oknorrvirdarna.se.

    SvaraRadera
  2. Eller varför inte KFUM Multisport lopp den 7:e juni i Örebro. Löpning, paddling och MTB runtom Karlslunds Herrgård i utkanten av Örebro. Kul med ngt annorlunda och göra det tillsammans med en kompis. Alternativt Kilsbergen Trailrun den 5:e september i Ånnaboda utanför Örebro. Båda kan varmt rekomenderad. För mer info se www.ahevent.se

    SvaraRadera

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.