söndag 7 juni 2015

Grumlan Runt

Nu börjar jag komma igång så smått med träningen igen. Häromdagen testsprang jag till ÖoB för att köpa hårfärg och sen hem igen; en "runda" på 2,5KM. 13 minuter senare var jag hemma och totalt slut. Har en lång väg att gå för att vara tillbaka i gammal god form igen...

Igår gick Grumlan Runt av stapeln, ett motionslopp som jag skrivit om tidigare där alla pengar som samlas in via donationer och anmälningsavgifter går till barncancerfonden och hjärtebarnsförbundet.

Min plan gick från att springa 22km, till att gå 22km, till att springa 3km (barnrundan) med vagn och slutligen stannade det vid att gå 3km med vagn.. ;-) Roligt att se så många sluta upp för en bra sak och det var ett riktigt trevlig arrangemang. Efter halva stora loppet bjöds deltagarna på fika i form av saft/kaffe och bullar från Cecils konditori i Vetlanda. Det gjorde man även på den mindre rundan. Så efter hela 10 minuter promenad parkerade vi vagnen och fikade. Bästa "loppet" någonsin! ;-)

På väg till starten. Jag, Charlie och en hel hög med mjukisdjur.

Efter den 25 minuter långa promenaden, som tog lite drygt en timme totalt för att Charlie ville stanna kvar och leka vid stranden där det bjöds på fika, åkte vi ut en sväng med rullskidorna och Charioten. Det var första gången jag testade skejt i kombination med barnvagn och det var otroligt mycket smidigare än att åka på klassiska rullskidor. Det går att variera åkningen på ett annat sätt än vad man kan på klassiskt samtidigt som man kan staka på platten om det blir för tungt på treans växel. Efter en timme var jag mer än nöjd och ville hem. Det ville inte Charlie...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarer om något annat än vad som kan tänkas vara relevant för inlägget ovan eller påhopp raderas.